Visningsstäd

Är det dags att sälja bostaden? Då bör du se till att göra så gott du kan för att få ett så högt slutpris på bostaden som möjligt. Ett sätt att göra det är genom att anlita oss för visningsstädning så att bostaden skiner när det är dags för fotografering och visning.

Högre slutpris med visningsstädning

Vi på Annamarias Städ kan det där med visningsstäd och har hjälpt många bostadsägare få en lyckad försäljning tack vare att bostaden har varit i toppskick i samband med försäljningen. Med andra ord kan man säga att visningsstäd är en form av investering då det hjälper till att öka slutpriset på bostaden, precis som en renovering och andra värdehöjande åtgärder gör.

Konsultation

Att boka visningsstädning av oss är enkelt. Det är bara att höra av sig till oss och berätta hur man vill att städningen ska gå till. Vid behov kommer vi över för att kunna utfärda en ordentlig offert för uppdraget. Alla bostäder är unika och har olika behov av visningsstäd och vi anpassar alltid uppdragen efter kundens behov. Vid en traditionell visningsstäd städas och dammtorkas alla ytor, golvet rengörs, fönsterna putsas och badrum och kök rengörs ordentligt. Men behovet och kundens preferenser ser olika ut och vi anpassar oss alltid efter det.

Boka professionell visningsstädning

Vi utför visningsstädning i Huskvarna med omnejd för alla typer av bostäder. Vi städar den stora villan, den lilla lägenheten och allt däremellan. Alla våra städuppdrag utför vi med hög kvalitet och profession till riktigt förmånliga priser. Dessutom kan du som privatperson använda dig av rutavdraget när du bokar visningsstäd, vilket kan ge dig upp till 50 % lägre pris. Våra duktiga och erfarna städare utför alltid städningen på ett effektivt och ordentligt sätt. Deras erfarenhet och vana bidrar till att arbetet går snabbt och smidigt så att du som kund får valuta för pengarna när du anlitar oss.

Självklart har vi ett miljötänk inom vårt städföretag och använder oss av miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt. Därför får du en ren bostad, men utan en massa onödiga kemikalier på köpet. Tveka inte att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert redan idag. Vi garanterar att du kommer bli nöjd med resultatet och om du mot förmodan inte skulle bli det så erbjuder vi även en kvalitetsgaranti.