Trappstäd

Vi är experter på trappstädning. Oavsett om du har en enskild fastighet eller en länga på flera, så utför vi professionell trappstädning i Huskvarna med omnejd. Tveka inte att skicka in en förfrågan för att få en kostnadsfri offert redan idag.

Trapphuset - ett gemensamt utrymme som snabbt blir smutsigt

En gemensam faktor som alla fastigheter med ett flertal lägenheter har, är det gemensamma trapphuset som samtliga lägenheter delar. Trapphuset är dock den delen som de boende inte har ansvar för när det kommer till städningen. Men oavsett om det rör sig om hyresrätter eller bostadsrätter ska självklart boende se till att hålla trapphusen i någorlunda gott skick. Framförallt genom att undvika att ställa saker i trapphuset som kan blockera eventuella nödutgångar med mera. Men trapphuset blir smutsigt och det är oundvikligt då folk kommer direkt utifrån och går in i trapphuset med skor varje dag flera gånger om dagen. Hundar och katter fäller hår som lägger sig i trapphuset och det blir därmed väldigt smutsigt på kort tid. Därför har de allra flesta fastighetsägare anlitat städhjälp i just trapphusen då ett rent och fräscht trapphus gör mycket för trivseln för de boende.

Kostnadsfri offert

Om du behöver en professionell städning av trapphuset i dina fastigheter är det oss du ska vända dig till. Vi på Annamarias Städ har lång och gedigen erfarenhet av trappstäd i Huskvarna och närliggande orter. Investera i en professionell trappstädning till rätt pris genom att ansöka om en kostnadsfri offert från oss.

Professionell trappstädning till rätt pris

Eftersom vi har hjälpt många fastighetsägare genom åren med just trappstäd och städning av övriga gemensamma utrymmen i fastigheter, vet vi vad du som fastighetsägare efterfrågar. Du som kund och beställare bestämmer hur ofta trappstädningen ska ske samt vad som ska ingå i städningen utöver trappstäd, som exempelvis fönsterputsning eller städning av tvättstuga. Dessutom kan vi erbjuda en mycket förmånlig mängdrabatt på trappstädning om du har flera fastigheter som behöver städas inom samma område. Detta beror på att det kostar oss att köra till de olika adresserna, men om vi slipper körningsavgiften blir städningen per automatik billigare för dig som kund.

Tveka inte att höra av dig till oss oavsett om du har hyresrätter eller bostadsrätter, om du har en eller flera fastigheter. Vi hjälper alla kunder med trappstädning av alla dess slag.