Om oss

Att anlita oss är en stor förtjänst för dig både som privatperson och företagare. Dels får du ett städföretag som alltid levererar kvalitet i alla led, men du får framförallt ett mycket kundmedvetet städföretag som alltid månar om sina kunders unika önskemål.

Städtjänster som passar alla

Behöver du en kompetent och erfaren städfirma i Huskvarna? Då har du kommit rätt. Vi är städföretaget som levererar högklassiga städtjänster i Huskvarna med omnejd till företag och privatpersoner. Inga av våra projekt är de andra lika, vilket innebär att vi alltid skräddarsyr städuppdragen efter våra kunder. Vi utför städtjänster som fönsterputs, hemstäd, byggstäd, trappstäd, flyttstäd, kontorsstäd, visningsstäd och städning av övriga lokaler och utrymmen. Om du söker ett städföretag i Huskvarna har du kommit rätt. Vi levererar inte bara kvalitet, utan även tjänster till riktigt bra priser. Dessutom kan du som privatperson även utnyttja rutavdraget.

Vi älskar städning

Att arbeta som städare och lokalvårdare är det bästa vi vet. Vi älskar doften av rengöringsprodukter och vi njuter av att se hur fint det blir efter att vi varit i ett hem eller lokal och städat. Det är ett väldigt givande arbete som ger konkreta resultat, vilket är en stor belöning både för oss och våra kunder.

Det populära skatteavdraget RUT, som infördes under alliansregeringen, har gett privatpersoner stora möjligheter att anlita städhjälp i större utsträckning. För oss som utför städningen är det ingen som helst förlust, eftersom avdraget har med skatten att göra och inte är något som påverkar oss och vår lön. Du som privatperson kan använda rutavdrag till samtliga av våra tjänster som vi erbjuder.

Vi gör det enklare att hantera vardagen

Har du svårt att få vardagspusslet att gå ihop? Då kan du gynnas av städhjälp. Många tror att städhjälp bara är till för riktigt rika människor, men så är inte alls fallet. Det är faktiskt något som alla i alla samhällsklasser använder sig av för att få en enklare vardag. Exempelvis är det vanligt att barnfamiljer anlitar städhjälp för att få mer tid över och/eller då det kan vara svårt att få till en ordentlig storstädning av hemmet. Men även pensionärer som kan ha svårt med städningen rent fysiskt väljer att skaffa städhjälp.

Det finns ingen mall för vem som kan anlita städhjälp. Vi levererar städtjänster av hög kvalitet till alla våra kunder.

Varför ska du välja oss?

 Skulle du inte vara nöjd med vårt jobb så kan du känna dig trygg. Garantin innebär att vi åtgärdar det direkt.

 Skulle något hända så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.

 Miljön är extremt viktig för oss och vi försöker minska vår inverkan på miljön på alla sätt vi kan. Vi använder så många miljömärkta produkter som möjligt och vi minskar ständigt användningen av kemikalier.

 Priserna bestäms efter överenskommelse med er och det speglar vad ni väljer för tjänster, allt från kontorsstädning, Industri städning, fönsterputs mm.

 Det är samma personal som återkommer.