Kontorsstäd

Kontorsstädning utför vi i både stora och små kontorslokaler. Behöver ditt företag kontorsstäd till bra pris? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert utfärdad för uppdraget. Vi ser till att ditt kontor blir skinande rent så att det känns trevligt att komma till jobbet.

Kontorsstäd för alla kontor

Att arbeta på kontor innebär att man ofta använder sin arbetsyta för mer än enbart arbete. Oftast sitter man även där och dricker något, äter en frukt eller använder handkräm eller handdesinfektion som kan bidra till att ytan blir kladdig. Dessutom blir papperskorgarna fulla så småningom och det är inte alltid det finns tid till att tömma sopor eller städa sin arbetshörna. Allmänna utrymmen blir också grisiga med tiden. Toaletten, fikarum med mera behöver städas med jämna mellanrum för att säkerställa att arbetsplatsen är ren och fräsch. Att städa kontoret ingår dock oftast inte i de kontorsanställdas arbetsuppgifter och därför finns vi på Annamarias Städ för att hjälpa till med just det.

När vi städar kontor ser vi till att alla ytor tvättas av och rengörs, såsom arbetsytor, fönsterkarmar och allmänna ytor. Vi slänger sopor och städar toaletterna samt eventuella fikarum och övriga utrymmen.

Bred kompetens

Oavsett storleken på ditt kontor utför vi alltid samma kontorsstäd av samma kvalitet. Våra erfarna lokalvårdare har bred kompetens inom kontorsstäd och städning av allmänna lokaler och utrymmen, vilket säkerställer att du som kund får kvalitet för pengarna. Dessutom använder vi oss alltid av snälla och miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt, vilket bidrar till att kontoret blir rent men inte på bekostnad av miljön eller människors hälsa.

Billig kontorsstädning för ditt kontor

Bråkas det mycket om städningen på kontoret? Slipp all osämja i personalgruppen genom att anlita oss och få professionell och billig kontorsstädning i Huskvarna med omnejd. Det lönar sig att investera i kontorsstädning då anställda kan slappna av och koncentrera sig på sina ordinarie arbetsuppgifter samtidigt som onödiga dispyter om städningen undviks. Även om städningen fungerar bra på kontoret, kan det ändå vara bättre att lägga städningen på en riktig städfirma. Då blir jobbet utfört ordentligt varje gång och personalen trivs bättre på jobbet och presterar därmed bättre över lag.

Vi anpassar kontorsstädningen efter kunden och kan städa precis vilken tid på dygnet eller veckan som helst. Genom att vi dessutom håller våra fasta utgifter nere blir våra tjänster per automatik billigare och vi arbetar alltid snabbt och effektivt för att säkerställa att ni alltid får valuta för pengarna.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.