Byggstäd

Om du behöver hjälp med byggstädning i Huskvarna ordnar vi det oavsett om du är företagare eller privatperson. Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert för din byggstädning.

Renare bygge med Annamarias Städ

När en byggfirma har utfört ett byggprojekt har det oftast blivit väldigt smutsigt på platsen efteråt och när byggprojektet är helt klart kan det därför behövas en ordentlig byggstädning. Det görs för att säkerställa att det inte finns byggdamm, byggrester och kladd kvar på ytor och prylar. Dels för att det kan vara skadligt för människor och djur, men det är framförallt viktigt att säkerställa att utrymmet blir rent och fint för att skapa ett strålande slutresultat. Byggstädning kan även behövas under ett pågående byggprojekt då det kan hända att byggföretaget inte hinner grovstäda eller utföra byggstädning efter en dags arbete. Alla byggprojekt ser dock olika ut och behöver därför unika lösningar vad gäller byggstädningen. Vi anpassar alltid våra uppdrag efter kunden, det gäller även vid byggstädning.

 

Vi hjälper dig

När kan man anlita oss för byggstäd i Huskvarna? Det går utmärkt att anlita oss om man exempelvis:

Är en byggfirma som vill ha ett samarbete med oss för att säkerställa att ens kunder får ett professionellt slutresultat efter en slutförd renovering eller byggnation.

Är en privatperson som själv har byggt och renoverat och vill säkerställa att hemmet eller lokalen blir helt ren efteråt.

Har anlitat en byggfirma och vill förvissa sig om att allt blir rent och fräscht efteråt.

Vad ingår i en byggstädning av oss?

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom byggstäd och vet därför vad som krävs för att kunna ge alla våra kunder en professionell byggstädning av hög kvalitet. När man anlitar oss för byggstäd ingår bland annat följande moment:

  • Grovstädning.
  • Sophantering av byggrester.
  • Dammsugning av alla ytor, skrymslen och vrår.
  • Dammtorkning av alla ytor, skrymslen och vrår.
  • Fönsterputsning.
  • Avtäckning.
  • Slutstädning i etapper.


Då vi utför det mesta inom byggstäd samt besitter rätt kompetens för att utföra byggstädning av olika slag, får alla våra kunder skräddarsydda lösningar. Dessutom kan rutavdraget användas om man vill anlita oss som privatperson, vilket reducerar kostnaden med upp till 50 %.

Tveka inte att höra av dig till oss oavsett storleken på uppdragen. Vi utför byggstäd i Huskvarna med omnejd. Kontakta oss redan idag för att få din kostnadsfria och icke bindande offert.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.