Flyttstäd

Boka oss på Annamarias Städ när du behöver få hjälp med flyttstädningen. Vi utför flyttstäd i Huskvarna med omnejd. Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert. Vi kan självklart städa både när du flyttar ut och när du flyttar in i den nya bostaden.

Anlita oss för flyttstädningen

När man ska flytta måste man nästan alltid städa sin gamla bostad. Det kan man antingen göra själv eller genom att anlita en städfirma. Att flyttstäda en bostad kan vara väldigt krävande, delvis beroende på dess storlek. En flyttstädning är inte som en vanlig städning då det ställs specifika krav på hur städningen ska gå till. Skåp ska torkas, kylskåp ska rengöras och avlopp ska rensas.

Vi har gedigen kunskap och erfarenhet när det kommer till flyttstädning. Anlita oss när du behöver billig flyttstäd i Huskvarna så hjälper vi gärna till.

Använd rutavdrag för flyttstädning

Visste du att du kan använda rutavdrag när du anlitar en städfirma för att utföra flyttstäd? Det behöver med andra ord inte vara så värst dyrt att få hjälp med den tråkiga och jobbiga flyttstädningen då rutavdraget innebär att man kan göra upp till 50 % avdrag för arbetskostnaden för städning. För oss som utför flyttstädningen innebär det ingen förlust då det rör sig om ett skatteavdrag. Vi inkluderar gärna rutavdraget på din offert i samband med att du vill boka flyttstäd av oss.

Flytta in i ett nystädat hem

En flyttstädning är främst obligatorisk när det rör sig om hyresrätter. Om man däremot ska flytta in i en nyköpt villa är det inte alls säkert att den förra ägaren utfört någon ordentlig städning. Det kan även vara så att man inte litar på att den nya hyresrätten är ordentligt städad innan man flyttar in. Då kan man känna ett behov av att anlita en städfirma som kan utföra en ordentlig städning av den nya bostaden. I vissa fall, som i fallet med hyresrätter, är det den förre hyresgästens ansvar att se till så att bostaden är ordentligt städad innan den flyttar ut. Men det kan ändå kännas skönt att själv städa igenom bostaden, eller låta en städfirma göra det, innan man flyttar in.

Vi ordnar med såväl flyttstädning för inflyttning som för utflyttning. Anlita oss när du behöver billig flyttstäd i Huskvarna så kan vi se till att du både får ett rent hem när du flyttar in såväl som när du flyttar därifrån. Hör av dig till oss för att få en kostnadsfri offert.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.