Hemstäd

Annamarias Städ erbjuder privatpersoner professionell hemstädning för alla typer av bostäder. Om du känner att du behöver hjälp med hemstädningen eller bara vill unna dig det för att få mer tid över, kan du kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Respektfull och miljövänlig hemstäd

För den som aldrig tidigare har anlitat städhjälp för privatbostaden, kan det kännas som en tröskel att komma över och många frågor kan finnas gällande hur det går till. Det kan kännas konstigt att få hem okända människor som ska städa ens bostad bland ens alla privata egendomar, speciellt om man är van att klara sig själv.

Vi på Annamarias Städ erbjuder professionell hemstäd i Huskvarna och har lång erfarenhet av att städa privata hem. Därför vet vi att det är jätteviktigt att vara respektfull när man städar någon annans hem och att visa stor hänsyn. Vår duktiga personal har rätt kompetens för att kunna utföra städningen på ett personligt och respektfullt sätt i alla typer av bostäder. De använder dessutom miljövänliga produkter i så hög utsträckning som möjligt för att garantera ett miljövänligt arbete.

Använd rutavdraget för hemstädningen

Om du vill ha billig hemstäd i Huskvarna ska du anlita oss. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga tack vare att vi gör allt för att hålla nere onödiga utgifter samt arbetar snabbt och effektivt ute hos kund. Men du som privatperson har även möjlighet att använda dig av rutavdraget. Det är ett skatteavdrag som ger dig upp till 50 % reducering av kostnaden för att anlita städhjälp i hemmet. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor gällande rutavdraget och/eller kontakta Skatteverket för vidare information.

Investera i hemstädning

Att anlita hemstäd kan anses vara en lyx som få är förunnade, men så är inte alls fallet. Tack vare rutavdraget har många barnfamiljer och pensionärer kunnat tillgodogöra sig möjligheten att anlita städhjälp när den behövs som mest. Men även vanliga arbetande människor har märkt av fördelen med att anlita städhjälp då de kan lägga mer tid på arbete eller fritid och slippa stressen över att hinna med städningen.

Vi hjälper privatpersoner att få en enklare vardag och oavsett varför man vill anlita städhjälp är det garanterat en investering på många sätt. Har du frågor eller funderingar om hur en hemstädning av oss går till eller vill du prata ut om dina orostankar du har kring det hela? Tveka inte att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig att reda ut alla frågetecken.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy.